2 grupper tävlar om Ronaldo, vilken kommer han att välja?

Alla dessa detaljer kommer från ESPN, som hävdade att Ronaldo förnekade Saudiarabiens själva affär. Platsen för Ronaldo som tar på sig en Billiga fotbollströjor vara mitt emellan Bayern såväl som Atletico Madrid. Låt oss se och vänta vad resultatet säkert kommer att bli.

Enligt ESPN tackade Cristiano Ronaldo nej till ett rekord från Saudiarabien med en total kostnad på 300 miljoner euro, men efter att Chelsea erbjudit honom, kämpar såväl Bayern som Atletico Madrid för närvarande om superstjärnan. Cristiano Ronaldo hoppas verkligen att vinna organisationen såväl som Champions Organization, vilket får honom att längta efter Bayern.

För Bayern, med tanke på att Lewandowski ständigt vill lämna gruppen, kräver gruppen dessutom en tillfällig ersättare, liksom att Cristiano Ronaldo tar på sig en Ronaldo tröja är en riktigt lämplig möjlighet. Ronaldo är den enda spelaren som faktiskt har vunnit de tre betydelsefulla organisationerna (La Liga, Serie A, Premier Organization), och även om han vinner Bundesliga en gång till kommer det säkert att fortsätta att bredda dokumentet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.