AC Milan överväger att lägga till amerikanska spelare

AC Milan överväger att lägga till amerikanska spelare

AC Milan tittar på en talangfull spelare från USA på transfermarknaden, 19-årige Yunus Musa, som just nu spelar för Valencia i La Liga.

Yunus Musa, klädd i en messi tröja, kom från Arsenals ungdomsträningssystem och har engelsk nationalitet. Han flyttade officiellt till Mestalla sommaren 2019 och blev officiellt befordrad till Varen efter bara en säsong. Västasiens första lag.

Under de senaste två säsongerna har den unge spelaren spelat så många som 73 matcher för Bats, gjort 5 mål och 1 assist, vilket visar på god potential. På den internationella scenen har han också spelat 19 matcher för det amerikanska landslaget sedan debuten vid 17 års ålder.Ny fotbollströja för barn

Det rapporteras att spelarens nuvarande värde är cirka 15 miljoner euro, och kontraktstiden är till 2026. För att få denna begåvade spelare att bära AC Milan tröjor 2022 beräknas AC Milan behöva göra mer arbete.

Ovanstående är rapporten om ”AC Milan överväger att lägga till amerikanska spelare” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.