AC Milan vägrar sälja Leo

AC Milan vägrar sälja Leo

I den 15:e omgången av Serie A besegrade AC Milan Fiorentina med 2-1. Rafael Leo, klädd i en AC Milan Hemma tröja, gjorde mål i den inledande minuten. Enligt italienska rapporter planerar Chelsea att granska Rafael Leos prestation i Portugal vid VM i Qatar, och Leo har fått mycket beröm av Chelseas nya tränare Porter. I slutet av sommarfönstret i år lade Chelsea ett bud på Leo, men AC Milan avvisade bestämt Blues bud och de förhandlar om en kontraktsförlängning med Leo.

Den 23-årige Rafael Leo har blivit AC Milans ledande anfallare. Han gjorde 14 mål och gav 11 assist under säsongen 2021-22 för att hjälpa AC Milan att återta Serie A-mästerskapet. Han valdes också till AC Milan 2021-22 Säsongens spelare.Smutsavvisande tröja

Leo, som för närvarande bär en fotbollskläder för barn, har blivit det mest bekymrade föremålet för europeiska jättar. Han spelade 20 matcher i AC Milans olika tävlingar under den nya säsongen, gjorde 18 starter, gjorde 7 mål och skickade 6 assist.

Ovanstående är rapporten om ”AC Milan vägrar sälja Leo” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *