Guimaraes kommer inte att lämna Newcastle när som helst snart

Guimaraes kommer inte att lämna Newcastle när som helst snart

Premier League-laget Newcastle United har inga planer på att sälja Bruno Guimaraes i en Brasilien Borta Fotbollströjor 2022 när som helst snart, och klubben är inte oroad över det växande intresset för honom från andra klubbar.

Den brasilianske internationella mittfältaren har blivit hörnstenen i Newcastle-tränaren Eddie Howes lagbygge i klubben. Sedan hans övergång från Lyon till Newcastle i januari i år har Guimaraes presterat bra och har blivit en av de främsta mittfältarna i Premier League.

Bruno Guimaraes, klädd i en messi tröja, etablerade sig i hjärtat av Newcastle under andra halvan av förra säsongen, och tidigare denna månad rapporterades det att Newcastle hade planerat att ge honom ett nytt kontrakt i linje med hans status i laget. . Men på grund av Guimaraes utmärkta form, lockade spelaren snabbt de europeiska jättarnas uppmärksamhet, och de europeiska toppklubbarna ignorerade inte spelarens prestation.

Ovanstående är rapporten om ”Guimaraes kommer inte att lämna Newcastle när som helst snart” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *