Los Angeles FC tillkännager officiellt ett ettårskontrakt med Bell

American League-laget Los Angeles FC meddelade officiellt att den walesiska stjärnan Bell officiellt har anslutit sig till laget. De två sidorna undertecknade ett ettårskontrakt med en ytterligare option att förlänga kontraktet till slutet av 2024.

Bale är nu 32 år gammal och hans kontrakt med Real Madrid går ut i sommar. Eftersom ingen av parterna hade för avsikt att förnya sitt kontrakt, gick Bell så småningom med Los Angeles FC på en fri transfer. Under sina nio år i Real Madrid spelade Bell bara 258 gånger, gjorde 106 mål och gav 67 assist. I Real Madrid vann Bell 5 Champions League-titlar, 3 La Liga-titlar, 3 europeiska Super Cup-titlar, 3 Western Super Cup-titlar, 1 King’s Cup-titel och 4 klubb-VM-titlar. Nu ska Bell bära  Los Angeles Galaxy tröjor 2022 till USA för att skriva ett nytt kapitel i sin karriär.

Los Angeles FC-president Thorington hyllade också Bale som en av de mest dynamiska och spännande anfallarna i sin generation. Att få en sådan toppspelare med både talang och erfarenhet är en utmärkt möjlighet för klubben att ta sig framåt. För att fortsätta att vinna mästerskapet är Bell väldigt motiverad och hoppas att han, klädd i en Billiga fotbollströjor, kommer att leda Los Angeles för att uppnå det slutliga målet att vinna mästerskapet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.