Manchester United vill värva Rashford och Dalot förlängningar

Manchester United vill värva Rashford och Dalot förlängningar

Enligt rapporter, efter att Rashford och Dalot i Manchester United tröja 2022 visade enastående prestationer under Ten Hags coachning, tror Manchester United att dessa två spelare kan slutföra kontraktet med laget. Kontrakten för vissa Manchester United-spelare, inklusive Rashford och Dalot, löper ut sommaren 2023. Red Devils har en automatisk ettårig kontraktsförlängning ifall spelaren lämnar klubben fritt nästa juni.

Det är underförstått att deras förnyelse följer schemat. Manchester United har också förstått att de är intresserade av att skriva på ett långtidskontrakt. Rashford och Dalot hoppas att deras kontraktsproblem kan lösas före årets slut.

Rashford och Dalot, som bär mbappe tröja barn, kommer att representera sina respektive landslag i världscupen, vilket leder till en förlängning av kontraktet. Men de har fortfarande förtroendet att slutföra förnyelsen. Särskilt Rashford har varit tillbaka i form i Manchester United den här säsongen efter några svåra säsonger. Rashford har haft stor nytta av samarbetet med Ten Hag.

Ovanstående är rapporten om ”Manchester United vill värva Rashford och Dalot förlängningar” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *