Polens tvåa i grupp C spelar mot Frankrike i åttondelsfinal

I den sista omgången av världscupstriden i grupp C besegrade Argentina Polen med 2-0 med McAllisters och Alvarez mål, och vann förstaplatsen i gruppen som de önskade, och kommer att vara i 1/8-finalen mot Australien, medan Polen knappt vann andraplatsen i gruppen med en målskillnadsfördel och ställs mot Frankrike. Verkligen underbart!

I den 38:e matchminuten slog Szczesny Messi i ansiktet i straffområdet. Efter att var bekräftat att domaren dömt en straff, löstes Messis straffspark tappert av Szczesny. I den 46:e minuten, McAllister Efter att ha tagit emot Molinas inverterade triangelpassning och tryckte bort det bortre hörnet för att göra mål, Polen 0-1 Argentina.

Argentina tog en 2-0-ledning i den 67:e minuten när Julián Alvarez gjorde ett genomslag från Enzo Fernandez. I den 73:e minuten gjorde Messi en precis passning till Alvarez, och den senares skott träffade sidnätet. I den 86:e minuten missade Lautaro Martinez enhandsskott precis målet. I slutet av matchen placerade sig Argentina på första plats i gruppen med tre poäng och gick vidare till knockoutomgången. Trots att Polen förlorade matchen avancerade de till andraplatsen i gruppen beroende på sin målskillnad. Spelare som bär Polen ströja 2022 omfamnade varandra glatt för att fira. Hoppas de mår bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *