Sane kan missa gruppspelet om han inte lyckas återhämta sig från skadan

Sane kan missa gruppspelet om han inte lyckas återhämta sig från skadan

Qatar-VM är spännande, och spelarnas status, skada och prestation kommer att påverka hjärtat hos hundratals miljoner fans. Det tyska laget meddelade officiellt att Sane, som är klädd i en Tyskland Hemma Fotbollströja, kommer att missa lagets vanliga träning idag och matchen mot Japan på grund av knäproblem. Sane är väldigt viktig för det tyska laget. I Tysklands 1-0-seger över Oman spelade Sane hela matchen, vilket utan tvekan är ett enormt slag för det tyska laget.

Som mästare i fotbolls-VM 2014 i Brasilien föll det tyska herrlaget i fotboll snabbt i VM 2018 i Ryssland och slogs ut i gruppspelet. Sedan detta århundrade har rekordet att gå vidare till de fyra sista i varje världscup tagit slut. , Tyskland antände återigen kriget. Laget gick dock in i grupp E på grund av deras ogynnsamma rekord i VM 2018 i Ryssland. Inför utmaningarna från de spanska och japanska herrfotbollslagen måste det tyska herrfotbollslaget fortfarande vara försiktiga för att undvika ytterligare ett misstag i gruppspelet.

Sane, som bär billiga fotbollströjor, spelar just nu för Bayern München i Bundesliga. Även om Sane har mognat efter fyra år och förväntas bli huvudkraften i det tyska herrlaget i fotboll, kan knäskadan denna gång påverka Sanes prestation på plats.

Ovanstående är rapporten om ”Sane kan missa gruppspelet om han inte lyckas återhämta sig från skadan” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *