Tottenham-fans brände Eriksens tröja på grund av detta!

Det sägs att Eriksen är på väg att ansluta till Manchester United. Även om det inte har meddelats officiellt, var fansen när han spelade för Tottenham mycket missnöjda med detta och brände Eriksens Tottenham-tröja nr 23. Efter att fansen lagt upp en video där han själv bränner Eriksens Tottenham-tröja på nätet, höll några Tottenham-fans med, medan andra gjorde det. inte förstå.

Fansen sa att han valde att bränna Eriksens Tottenham Hotspur tröjor eftersom Eriksen hade lovat Tottenhams ordförande Levy 2017 att han inte längre skulle spela för andra engelska klubbar. Men nu har Eriksen svikit sitt löfte att spela för Manchester United, och Spurs-fansen känner sig förrådda.

Värt att nämna är att förutom Manchester United i sommar så jagar Tottenhamklubben även Eriksen. Man hoppas också att den danske mittfältaren kan återvända till Tottenham, men gamla klubbens tvetydiga inställning visade sig inte tillräckligt. Uppriktighet, till slut lutade Eriksen sig mot de röda djävlarna. Oavsett vilken Billiga fotbollströjor Eriksen bär i slutändan kommer han att lyssna på sitt eget val, och fansen ska inte blanda sig för mycket i hans val. Hur som helst, låt oss vänta på det officiella tillkännagivandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.