Eduardo Camavinga sa i intervjun efter matchen att hans lag är bra på att spela mot vinden.

Real Madrid slog ut Chelsea med 4-0 på totalen i en match som Chelsea också förlorade stort, 0-2 mot Real Madrid i kvartsfinalen av Champions League, och efter den här matchen innebar det att Real Madrid stormade in i kvartsfinalen och fick sedan möta en formidabel motståndare i Manchester City.

Efter matchen gav Eduardo Camavinga, som bar en Real Madrid Tröjor 2023, en intervju där han sa att alla var glada över att få vinna utan att släppa in ett mål, och att för varje bra spelare som spelar för Real Madrid är alla vana vid att spela sådana här viktiga matcher, även om situationen i första halvlek var mycket svår för oss. Men alla i laget är också vana vid att spela i dessa svåra situationer eftersom vi vet att vi kommer att förändras i andra halvlek om vi fortsätter, även om det bara är de sista minuterna, vi tvivlar aldrig på oss själva och vi är nu i semifinal i Champions League och förhoppningsvis kan vi vinna en gång till och få titeln, det är vårt mål för resten av säsongen.

Det var tydligt att Eduardo Camavinga, som bar en Billiga Fotbollströjor, tyckte att Real Madrids spelare var väldigt bra på att spela mot vinden, även om läget inte var så optimistiskt och chanserna att vinna var väldigt små, men alla skulle inte ge upp och skulle ändå spela med självförtroende och försöka vinna matchen med fler fördelar, den andan är fortfarande berömvärd och värd att lära sig av, och Real Madrids ansträngningar har belönats eftersom de Real Madrid har belönats för sina ansträngningar genom att nå kvartsfinalen och kommer nu att möta Manchester City, där de två lagen möts i en gammal rivalitet. Fans av båda lagen är naturligtvis mer optimistiska när det gäller deras egna lag, men resultatet av matchen kommer inte att vara känt förrän matchen är spelad, och Champions League-semifinalen mellan Real Madrid och Manchester City kommer att äga rum den 10 maj, så kom ihåg att komma och titta.